Helmi avainnauha

Helmistä voi perus kaulakorujen ja rannerenkaiden lisäksi tehdä vaikkapa astetta persoonallisemman avainnauhan.

Tekeminen on helppoa ja sujuu jo melko pieniltä lapsilta. Oma tyttäreni teki tällaisen eskarissa.

Tähän nauhaan käytetyt helmet ovat puisia, mutta muoviset käyvät yhtä hyvin. Varmista vain, että kuminauha ja helmet ovat yhteensopivan kokoisia.

 

Tekemiseen tarvitaan:

n. Metrin mittainen kuminauha
Avainrengas
Helmiä
Sakset

1. Pujota ensin avainrengas kuminauhaasi.

2. Laita kuminauha kaksinkerroin ja pujota muutamia helmiä kaksinkertaisen kuminauhan päällä aina avainrenkaalle asti, niin että kuminauhan päät ovat yhtä pitkät. Solmi kaksinkertainen kuminauha helmien jälkeen.

3. Ota kuminauhan päät erikseen ja pujottele haluamasi määrä helmiä kuminauhan kumpaankin päähän ja sido kuminauha solmulla yhteen.

4. Laita kuminauhan päät taas kaksinkerroin ja laita yksi helmi kaksinkertaiseen kuminauhaan. Solmi sen jälkeen päät yhteen ja katkaise ylimääräinen kuminauha pois.

Puuhakerhossa tapahtuu

Vinkki!

Osa nettiselaimista skaalaa värityskuvat pienemmäksi, kun niitä yrittää tulostaa. Tallenna kuva omalle koneelle ja tulosta esim. Windowsin kuvan katseluohjelmasta, niin kuva on A4-kokoinen.

Aiheet: Avainsanat:

Nämäkin saattavat kiinnostaa sinua

Pallon heittopeli

Tämä on varmaan ainakin yksi helpoimmista itse tehtävistä peleistä mitä tiedän. Kuitenkaan välttämättä ei tule mieleen tehdä tällaista. Itsekin muistin idean vasta jokin aika sitten,…

Tulosta tästä laskutehtävä lapselle – Kuinka monta lelua?

Tässä tulostettava laskutehtävä eskarilaiselle! Klikkaa kuvaa ja tulosta. Kuvat voi myös värittää!

Helppo kukallinen pakettikortti ja lahjapussi

Tämä yksinkertainen mutta kaunis kukallinen lahjapussi sopii mitä mainioimmin äitienpäivälahjalle, mutta myös muuna merkkipäivänä tai muuten vaan annettavaksi vaikka silloin kun ystävä kaipaa vähän piristystä.…