Loihdi arkisesta leivästä ruokataidetta lasten iloksi

Joskus lapset saattavat olla vähän valikoivia ruoan suhteen. Asiasta voi tehdä hieman hauskempaa ja ehkäpä maittavampaakin yksinkertaisesti hulluttelemalla ja tekemällä ruoasta taidetta.

Meillä taiteen tekeminen on jo verissä lapsilla itselläänkin ja taidetta tehdään ihan arkipäivien riemuksi.

Mukavinta koko hommassa on päästää mielikuvitus valloilleen!

Arkipäivisten voileipien ym lisäksi on hauskaa väkertää ruokataidetta lasten juhliin. Joskus niitä on tullut tehtyäkin, mutta ideoita on mukavaa saada aina lisää.

Tällaisia pitäisi muistaa itsekin kokeilla tehdä joku kerta. Linkistä alla löydät lisää ruokataidetta. Samasta paikasta lainasin tänne nuo kolme ylempää kuvaa.

https://www.unalguler.com/2019/05/02/great-breakfast-plates-for-babies/

Puuhakerhossa tapahtuu

Vinkki!

Osa nettiselaimista skaalaa värityskuvat pienemmäksi, kun niitä yrittää tulostaa. Tallenna kuva omalle koneelle ja tulosta esim. Windowsin kuvan katseluohjelmasta, niin kuva on A4-kokoinen.

Aiheet: Avainsanat:

Nämäkin saattavat kiinnostaa sinua

Tulosta lapsellesi nämä supersöpöt kissa värityskuvat

Nämä söpöt kisut kannattaa värittää huolellisesti. Niistä saa hienoja taideteoksia pikkuneidin (tai -herran) seinälle. Klikkaa kuvaa nähdäksesi täysikokoiset kissa värityskuvat.

Pallon poksauttelu leikki

Tämä hauska pallon poksauttelu leikki sopii mainiosti esimerkiksi syntymäpäivien ohjelmistoon. Eikä tähän tarvita mitään kummoisia tarvikkeita. Kasa ilmapalloja ja narua. Pallon poksauttelu on ehkäpä vieläkin…

Muffini kortti askartelu kutsu- tai onnittelukortiksi

Tällä kertaa esille laitetaan varsin hauska, hyvin yksinkertainen ja helppo muffini kortti askartelu. Kortti soveltuu hyvin kutsu- tai onnittelukortiksi. Tämän muffini kortti askartelun voi helposti…