Pääsiäispupu askartelu

Tämä helppo söpö pääsiäispupu askartelu sopii mainiosti pienten kanssa yhdessä tehtäväksi tai vähän isommillekin askartelijoille. Pupu sopii mitä parhaiten pääsiäspöytään suklaamunien tai servettien pidikkeeksi, mutta toimii sellaisenaankin koristeena.

Tarvitset kahden pupun askarteluun vain:

Tyhjän wc-paperihylsyn
Palan pahvia vaikka muropaketista
Arkin kopiopaperia
Tussit
Liimaa ja halutessasi kaksipuolista teippiä
Sakset

1. Katkaise wc-paperihylsy kahtia.
2. Leikkaa paperista sopivat suikaleet wc-paperihylsyjen peitteeksi. Liimaa kiinni, laita sauma taakse.


3. Piirrä pupulle haluamasi naama.


4. Piirrä paperille pupulle sopivat tassut ja piirrä ja väritä niihin polkuanturat, sekä leikkaa ne. Liimaa tassut paikoilleen, voit halutessasi tehdä alareunaan pienen taitteen josta liimaat tassut kiinni, silloin tassuista tulee irtonaisemmat.


5. Liimaa paperia pahvin päälle ja leikkaa sitten haluamasi kokoiset ja malliset korvat. Voit liimata korvat paikoilleen hieman ristiin yhteen liimattuna tai käyttää kaksipuolista teippiä. Kuvassa kaksipuolisessa teipissä on keltainen suojapaperi paikoillaan, siitä kohtaa korvat on hyvä kiinnittää toisiinsa joko liimalla tai kaksipuolisella teipillä. Samoin saa korvat kiinni pupun päähän.


6. Nyt tarvitsee vain laittaa suklaamuna tai servetti pupun sisään. Voit tietenkin käyttää ihan sellaisenaankin pöytää koristamaan.

Puuhakerhossa tapahtuu

Vinkki!

Osa nettiselaimista skaalaa värityskuvat pienemmäksi, kun niitä yrittää tulostaa. Tallenna kuva omalle koneelle ja tulosta esim. Windowsin kuvan katseluohjelmasta, niin kuva on A4-kokoinen.

Aiheet: Avainsanat:

Nämäkin saattavat kiinnostaa sinua

Hai kortti

Poikani oli täyttämässä 5 vuotta ja satuin törmäämään hauskaan hai kortti ideaan eräällä englanninkielisellä sivulla. Ajattelinkin kokeilla itse tehdä saman tapaisen kortin. Hai kortti on…

Viimeinen pari uunista ulos leikki

Tämän tuttuakin tutumman leikin olin ihan unohtanut, ennenkuin joku siitä mainitsi minulle. Siksi ajattelinkin nostaa klassikon esille tänne! Tätä leikkiä on tullut koulun pihalla leikittyä…

Pupu namipussi

Tämä pieni pussi on mitä helpoin tehdä, mutta lopputulos suloinen. Sisään sujautat mukavasti pienen makean yllätyksen! Tee näitä vaikka tusina valmiiksi virpojien varalle! Näitä voi…