Synttärikutsukortit

Joskus tuntuu että omat ideat on ihan loppu. Varsinkin kun on monta lasta, niin jotenkin tuntuu tympeältä käyttää samaa ideaa kaikkien kutsujen kanssa..

Niinpä lähdin etsimään uusia ideoita, koskien synttärikutsuja. Ja löysinkin pari hauskaa ideaa joita ei ole tullut mieleen itselle aiemmin.

Nämä ovat kaiken lisäksi niin helppoja tehdä. Lisäksi niihin oli niin hyvät kuvat, ettei mitään erillistä selostustakaan tarvita.

Tekemiseen tarvitaan:

Värillisiä kartonkeja
Kopiopaperia
Askartelusilmiä tai voihan ne silmät tehdä itse vaikkapa paperista, -piirrä vain pupillit.
Liimaa
Sakset
Musta tussi

Itse teen seuraavat kutsut noista kahdesta yhdistelemällä, eli siten että erillisellä paperilla oleva kutsuteksti liimataan kortin sisälle. Kortin malli olisi tuo ylempi ja alemmasta otettaisiin nuo koristelut, niin ja taustapuolelle sormiväreillä kädenjälki ja siihen saajan nimi. Alla vielä nuo alkuperäiset lähteet.

https://www.mujerde10.com/mi-espacio/detalles/diy-15-cosas-sorprendentes-que-puedes-hacer-con-papel/2016/03/#.

Little Monster Party Invitations

Puuhakerhossa tapahtuu

Vinkki!

Osa nettiselaimista skaalaa värityskuvat pienemmäksi, kun niitä yrittää tulostaa. Tallenna kuva omalle koneelle ja tulosta esim. Windowsin kuvan katseluohjelmasta, niin kuva on A4-kokoinen.

Aiheet: Avainsanat:

Nämäkin saattavat kiinnostaa sinua

Koristejäät

Tämä on mitä mainioin idea hellepäivien pikku tutkijoille tai juhliin. Törmäsin tähän jääpala ideaan alunperin jossain netissä olevalla englanninkielisellä sivulla. Pidin ideaa hyvänä, joten sitä…

Seinäpallo

Seinäpalloa voi pelata yksinkin, tai vuorotellen ryhmässä. Itse muistan tämän pallopelin ala-asteelta, me kutsuimme sitä jostain syystä munassiksi. Mutta seinäpallo lienee kuitenkin enemmän selittävä nimi.…

Pupu namipussi

Tämä pieni pussi on mitä helpoin tehdä, mutta lopputulos suloinen. Sisään sujautat mukavasti pienen makean yllätyksen! Tee näitä vaikka tusina valmiiksi virpojien varalle! Näitä voi…