Synttärikutsukortit

Joskus tuntuu että omat ideat on ihan loppu. Varsinkin kun on monta lasta, niin jotenkin tuntuu tympeältä käyttää samaa ideaa kaikkien kutsujen kanssa..

Niinpä lähdin etsimään uusia ideoita, koskien synttärikutsuja. Ja löysinkin pari hauskaa ideaa joita ei ole tullut mieleen itselle aiemmin.

Nämä ovat kaiken lisäksi niin helppoja tehdä. Lisäksi niihin oli niin hyvät kuvat, ettei mitään erillistä selostustakaan tarvita.

Tekemiseen tarvitaan:

Värillisiä kartonkeja
Kopiopaperia
Askartelusilmiä tai voihan ne silmät tehdä itse vaikkapa paperista, -piirrä vain pupillit.
Liimaa
Sakset
Musta tussi

Itse teen seuraavat kutsut noista kahdesta yhdistelemällä, eli siten että erillisellä paperilla oleva kutsuteksti liimataan kortin sisälle. Kortin malli olisi tuo ylempi ja alemmasta otettaisiin nuo koristelut, niin ja taustapuolelle sormiväreillä kädenjälki ja siihen saajan nimi. Alla vielä nuo alkuperäiset lähteet.

https://www.mujerde10.com/mi-espacio/detalles/diy-15-cosas-sorprendentes-que-puedes-hacer-con-papel/2016/03/#.

Little Monster Party Invitations

Puuhakerhossa tapahtuu

Vinkki!

Osa nettiselaimista skaalaa värityskuvat pienemmäksi, kun niitä yrittää tulostaa. Tallenna kuva omalle koneelle ja tulosta esim. Windowsin kuvan katseluohjelmasta, niin kuva on A4-kokoinen.

Aiheet: Avainsanat:

Nämäkin saattavat kiinnostaa sinua

Pahvilinna

Tänä päivänä kun kaikenmaailman digiviihde vie helposti lasten aikaa, on ihanaa huomata että askartelutkin voivat imaista mukaansa näin! Tekijänä tälle linnalle oli 10-vuotias poikani, jolle…

Neljän tulen välissä peli

Neljän tulen välissä muistuttaa polttopalloa, mutta tämän pelaamiseen tarvitaan useampia pelaajia että saadaan joukkueet. Jos pelaajia on pariton määrä, toimii yksi tuomarina, joka vaihtuu aina…

Voikukkaseppele ohje

Mikäpä kruunaisi ihanan kesäpäivän kuin aurinkoinen kukkaseppele, joka tässä esimerkissä on tehty perinteisesti voikukista. Voikukkaseppele kruunaa myös mukavasti kesäiset juhlat! Seppeleen tekoon on varmasti monia…