Synttärikutsukortit

Joskus tuntuu että omat ideat on ihan loppu. Varsinkin kun on monta lasta, niin jotenkin tuntuu tympeältä käyttää samaa ideaa kaikkien kutsujen kanssa..

Niinpä lähdin etsimään uusia ideoita, koskien synttärikutsuja. Ja löysinkin pari hauskaa ideaa joita ei ole tullut mieleen itselle aiemmin.

Nämä ovat kaiken lisäksi niin helppoja tehdä. Lisäksi niihin oli niin hyvät kuvat, ettei mitään erillistä selostustakaan tarvita.

Tekemiseen tarvitaan:

Värillisiä kartonkeja
Kopiopaperia
Askartelusilmiä tai voihan ne silmät tehdä itse vaikkapa paperista, -piirrä vain pupillit.
Liimaa
Sakset
Musta tussi

Itse teen seuraavat kutsut noista kahdesta yhdistelemällä, eli siten että erillisellä paperilla oleva kutsuteksti liimataan kortin sisälle. Kortin malli olisi tuo ylempi ja alemmasta otettaisiin nuo koristelut, niin ja taustapuolelle sormiväreillä kädenjälki ja siihen saajan nimi. Alla vielä nuo alkuperäiset lähteet.

https://www.mujerde10.com/mi-espacio/detalles/diy-15-cosas-sorprendentes-que-puedes-hacer-con-papel/2016/03/#.

Little Monster Party Invitations

Puuhakerhossa tapahtuu

Vinkki!

Osa nettiselaimista skaalaa värityskuvat pienemmäksi, kun niitä yrittää tulostaa. Tallenna kuva omalle koneelle ja tulosta esim. Windowsin kuvan katseluohjelmasta, niin kuva on A4-kokoinen.

Aiheet: Avainsanat:

Nämäkin saattavat kiinnostaa sinua

Tulostettava laskemisharjoitus – kuinka monta koiraa?

Tulosta tästä hauska koira aiheinen laskemisharjoitus lapselle. Tarkoitus on laskea kuinka monta koiraa kuvassa on ja merkitä luku vieressä olevaan laatikkoon. Kuvat voi myös värittää.

Pop up Aku kortti askartelu

Tämä pop up kortti on melko yksinkertainen ja helppo valmistaa! Saat persoonallisen lopputuloksen ilahduttamaan sankaria muutamalla pikku kikalla. Tässä kortissa kuvana on Aku Ankka, mutta…

Maa polttaa leikki, lasten ikiaikainen suosikki

Maa polttaa leikki on siitä hauska, että sitä voi leikkiä ihan yksinkin, mutta yhdessä toisten kanssa leikkiminen on mahdollisesti vieläkin antoisampaa. Leikki sopii jo melko…