Väri leikki

Väriä on tullut itsekin leikittyä useita kertoja aikoinaan. Väri leikki on silti yhä hauska ja ihanan yksinkertainen leikkiä lasten kanssa, ilman mitään erityisvalmisteluja!

Silti tämän väri leikin olomassaolon olin itsekin kokonaan unohtanut, joten laitetaan tämä esittelyyn niin vanhemmille kuin uusillekin leikkijöille!

Väri leikki sopii loistavasti myös vaikkapa syntymäpäiväjuhlien ohjelmistoon.

 

1. Valitaan tai arvotaan ensimmäinen johtaja leikkiin. Muut leikkijät menevät vähän matkan päähän johtajasta kasvot häntä kohden.

2. Johtaja määrä jonkin värin ja askelmäärän. Esimerkiksi: “Sininen, kaksi tipun askelta.”

3. Ne leikkijät joilla on määrättyä väriä jossakin vaatteissaan, astuvat pikkuisia askeleita määrätyn määrän verran eteenpäin.

4. Leikkiin voi keksiä vaikka minkälaisia hassuja etenemistapoja, kuten loikkimalla kuin jänis, kiemurtelemalla kuin mato tai jättiläisen askelein.

5. Ensimmäinen johtajan luo päässyt on uusi johtaja ja leikki alkaa alusta.

Puuhakerhossa tapahtuu

Vinkki!

Osa nettiselaimista skaalaa värityskuvat pienemmäksi, kun niitä yrittää tulostaa. Tallenna kuva omalle koneelle ja tulosta esim. Windowsin kuvan katseluohjelmasta, niin kuva on A4-kokoinen.

Aiheet: Avainsanat: ,

Nämäkin saattavat kiinnostaa sinua

Takka

Nukkekodin tarvikkeiden tekeminen on hurjan hauskaa, mutta joskus tuntuu ettei tarvittavia materiaaleja ja työkaluja ole helposti saatavilla. Siksi tämä takka onkin niin ihana ja helppo…

Askartele helppo pahvikenkä kengännauhojen sitomisen opetteluun

Kengännauhojen solmiminen tai yleensäkin rusetin teko on taito joka mm kuuluu eskarilaisen opeteltaviin taitoihin. Toki jo pienemmätkin voivat harjoitella tätä erittäin hyödyllistä taitoa. Opettelun avuksi…

Sanomalehtipaperi laiva askartelu

Sanomalehti laiva on hauska ja helppo askartelu tehdä, riippuen tietenkin siitä kuinka monimutkaisen tai yksityiskohtaisen laivan haluaa tehdä. Mutta sanotaan nyt niin, että tämä liisteriaskartelu…