Väri leikki

Väriä on tullut itsekin leikittyä useita kertoja aikoinaan. Väri leikki on silti yhä hauska ja ihanan yksinkertainen leikkiä lasten kanssa, ilman mitään erityisvalmisteluja!

Silti tämän väri leikin olomassaolon olin itsekin kokonaan unohtanut, joten laitetaan tämä esittelyyn niin vanhemmille kuin uusillekin leikkijöille!

Väri leikki sopii loistavasti myös vaikkapa syntymäpäiväjuhlien ohjelmistoon.

 

1. Valitaan tai arvotaan ensimmäinen johtaja leikkiin. Muut leikkijät menevät vähän matkan päähän johtajasta kasvot häntä kohden.

2. Johtaja määrä jonkin värin ja askelmäärän. Esimerkiksi: “Sininen, kaksi tipun askelta.”

3. Ne leikkijät joilla on määrättyä väriä jossakin vaatteissaan, astuvat pikkuisia askeleita määrätyn määrän verran eteenpäin.

4. Leikkiin voi keksiä vaikka minkälaisia hassuja etenemistapoja, kuten loikkimalla kuin jänis, kiemurtelemalla kuin mato tai jättiläisen askelein.

5. Ensimmäinen johtajan luo päässyt on uusi johtaja ja leikki alkaa alusta.

Puuhakerhossa tapahtuu

Vinkki!

Osa nettiselaimista skaalaa värityskuvat pienemmäksi, kun niitä yrittää tulostaa. Tallenna kuva omalle koneelle ja tulosta esim. Windowsin kuvan katseluohjelmasta, niin kuva on A4-kokoinen.

Aiheet: Avainsanat: ,

Nämäkin saattavat kiinnostaa sinua

Koristejäät

Tämä on mitä mainioin idea hellepäivien pikku tutkijoille tai juhliin. Törmäsin tähän jääpala ideaan alunperin jossain netissä olevalla englanninkielisellä sivulla. Pidin ideaa hyvänä, joten sitä…

Tulosta tästä laskutehtävä lapselle – Kuinka monta lelua?

Tässä tulostettava laskutehtävä eskarilaiselle! Klikkaa kuvaa ja tulosta. Kuvat voi myös värittää!

Muffini kortti askartelu kutsu- tai onnittelukortiksi

Tällä kertaa esille laitetaan varsin hauska, hyvin yksinkertainen ja helppo muffini kortti askartelu. Kortti soveltuu hyvin kutsu- tai onnittelukortiksi. Tämän muffini kortti askartelun voi helposti…