Väri leikki

Väriä on tullut itsekin leikittyä useita kertoja aikoinaan. Väri leikki on silti yhä hauska ja ihanan yksinkertainen leikkiä lasten kanssa, ilman mitään erityisvalmisteluja!

Silti tämän väri leikin olomassaolon olin itsekin kokonaan unohtanut, joten laitetaan tämä esittelyyn niin vanhemmille kuin uusillekin leikkijöille!

Väri leikki sopii loistavasti myös vaikkapa syntymäpäiväjuhlien ohjelmistoon.

 

1. Valitaan tai arvotaan ensimmäinen johtaja leikkiin. Muut leikkijät menevät vähän matkan päähän johtajasta kasvot häntä kohden.

2. Johtaja määrä jonkin värin ja askelmäärän. Esimerkiksi: “Sininen, kaksi tipun askelta.”

3. Ne leikkijät joilla on määrättyä väriä jossakin vaatteissaan, astuvat pikkuisia askeleita määrätyn määrän verran eteenpäin.

4. Leikkiin voi keksiä vaikka minkälaisia hassuja etenemistapoja, kuten loikkimalla kuin jänis, kiemurtelemalla kuin mato tai jättiläisen askelein.

5. Ensimmäinen johtajan luo päässyt on uusi johtaja ja leikki alkaa alusta.

Aiheet: Avainsanat: ,

Nämäkin saattavat kiinnostaa sinua

Tervetuloa Puuhakerhoon

Puuhakerho on viiden lapsen äidin ylläpitämä lapsiystävällinen ideavarasto. Tänne kerätään pikkuhiljaa kaikenlaista puuhaa lapsille ja vähän varttuneemmillekin sadepäivien tai muuten tekemistä kaipaavien iloksi. Täältä kaikki…

Haluatko opettaa 4-6 v. lapselle koodaamisen alkeita? Tämä peli on juuri sitä varten!

Ohjelmointia, koodaamista ja loogista päättelykykyä tarvitaan yhä useammin tänä päivänä. Myös alakoulut pyrkivät antamaan koodaamistaitoja opetuksessa. Jos haluat tarjota lapsellesi hauskan ja viihdyttävän keinon oppia…

Seinäpallo

Seinäpalloa voi pelata yksinkin, tai vuorotellen ryhmässä. Itse muistan tämän pallopelin ala-asteelta, me kutsuimme sitä jostain syystä munassiksi. Mutta seinäpallo lienee kuitenkin enemmän selittävä nimi.…

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments