Väri leikki

Väriä on tullut itsekin leikittyä useita kertoja aikoinaan. Väri leikki on silti yhä hauska ja ihanan yksinkertainen leikkiä lasten kanssa, ilman mitään erityisvalmisteluja!

Silti tämän väri leikin olomassaolon olin itsekin kokonaan unohtanut, joten laitetaan tämä esittelyyn niin vanhemmille kuin uusillekin leikkijöille!

Väri leikki sopii loistavasti myös vaikkapa syntymäpäiväjuhlien ohjelmistoon.

 

1. Valitaan tai arvotaan ensimmäinen johtaja leikkiin. Muut leikkijät menevät vähän matkan päähän johtajasta kasvot häntä kohden.

2. Johtaja määrä jonkin värin ja askelmäärän. Esimerkiksi: “Sininen, kaksi tipun askelta.”

3. Ne leikkijät joilla on määrättyä väriä jossakin vaatteissaan, astuvat pikkuisia askeleita määrätyn määrän verran eteenpäin.

4. Leikkiin voi keksiä vaikka minkälaisia hassuja etenemistapoja, kuten loikkimalla kuin jänis, kiemurtelemalla kuin mato tai jättiläisen askelein.

5. Ensimmäinen johtajan luo päässyt on uusi johtaja ja leikki alkaa alusta.

Puuhakerhossa tapahtuu

Vinkki!

Osa nettiselaimista skaalaa värityskuvat pienemmäksi, kun niitä yrittää tulostaa. Tallenna kuva omalle koneelle ja tulosta esim. Windowsin kuvan katseluohjelmasta, niin kuva on A4-kokoinen.

Aiheet: Avainsanat: ,

Nämäkin saattavat kiinnostaa sinua

Virkattu jäätelö amigurumi ohje

Laitetaanpa vaihteeksi esille tällainen pitkästä selostuksesta huolimatta helppo aloittelijallekin sopiva virkkausohje, jäätelö amigurumi. Perus taidot tässä virkkauksessa tarvitaan, mutta ne on helppo oppia vaikka tässä…

Hama helmet sopivat korttiaskartelusta nukkekotiaskarteluun

Hama helmet ovat mukavia askarrella ja niistä saa yllättävän monia hauskoja värikkäitä hahmoja, koruja sekä vaikka nukkekodin tarvikkeita! Hama helmiähän löytyy kaupoista valtavasti eri värisiä.…

Pahvirulla kukka

Tämä askartelu on jälleen kerran mieleeni siksi, että se on niin valtavan helppo tehdä, yksinkertaisia materiaaleja käyttäen ja silti siitä tulee niin kiva, että sen…