Väri leikki

Väriä on tullut itsekin leikittyä useita kertoja aikoinaan. Väri leikki on silti yhä hauska ja ihanan yksinkertainen leikkiä lasten kanssa, ilman mitään erityisvalmisteluja!

Silti tämän väri leikin olomassaolon olin itsekin kokonaan unohtanut, joten laitetaan tämä esittelyyn niin vanhemmille kuin uusillekin leikkijöille!

Väri leikki sopii loistavasti myös vaikkapa syntymäpäiväjuhlien ohjelmistoon.

 

1. Valitaan tai arvotaan ensimmäinen johtaja leikkiin. Muut leikkijät menevät vähän matkan päähän johtajasta kasvot häntä kohden.

2. Johtaja määrä jonkin värin ja askelmäärän. Esimerkiksi: “Sininen, kaksi tipun askelta.”

3. Ne leikkijät joilla on määrättyä väriä jossakin vaatteissaan, astuvat pikkuisia askeleita määrätyn määrän verran eteenpäin.

4. Leikkiin voi keksiä vaikka minkälaisia hassuja etenemistapoja, kuten loikkimalla kuin jänis, kiemurtelemalla kuin mato tai jättiläisen askelein.

5. Ensimmäinen johtajan luo päässyt on uusi johtaja ja leikki alkaa alusta.

Puuhakerhossa tapahtuu

Vinkki!

Osa nettiselaimista skaalaa värityskuvat pienemmäksi, kun niitä yrittää tulostaa. Tallenna kuva omalle koneelle ja tulosta esim. Windowsin kuvan katseluohjelmasta, niin kuva on A4-kokoinen.

Aiheet: Avainsanat: ,

Nämäkin saattavat kiinnostaa sinua

Jäälyhty tuikkukipot

Pilttipurkeista voi tehdä tunnelmallisia  tuikkulyhtyjä vaikkapa syysiltojen valaisemiseen, tämä lienee jo monille tuttu juttu. Itse kehittelin ideaa hieman eteenpäin ja tein pienistä lasipurkeista tuttuja tuikkulyhtyjä,…

Polttopallo tai polttis peli

Kaikki vanhemmat ovat varmaan ainakin kuulleet polttopallosta tai polttiksesta.  Ja itse muistan pelanneeni tätä koulun liikuntatunneilla. Mutta koska polttopallo on niin hauska peli, on sitä…

Vahvista viivat tulostettava tehtävä

Kynänkäytön harjoittelu on tärkeä osa motoriikan kehittymisessä. Siksipä tällä kertaa tulostettavaksi hauska vahvista viivat kynänkäytönharjoittelu -tehtävä. Klikkaa kuvaa ja tulosta!