Väri leikki

Väriä on tullut itsekin leikittyä useita kertoja aikoinaan. Väri leikki on silti yhä hauska ja ihanan yksinkertainen leikkiä lasten kanssa, ilman mitään erityisvalmisteluja!

Silti tämän väri leikin olomassaolon olin itsekin kokonaan unohtanut, joten laitetaan tämä esittelyyn niin vanhemmille kuin uusillekin leikkijöille!

Väri leikki sopii loistavasti myös vaikkapa syntymäpäiväjuhlien ohjelmistoon.

 

1. Valitaan tai arvotaan ensimmäinen johtaja leikkiin. Muut leikkijät menevät vähän matkan päähän johtajasta kasvot häntä kohden.

2. Johtaja määrä jonkin värin ja askelmäärän. Esimerkiksi: “Sininen, kaksi tipun askelta.”

3. Ne leikkijät joilla on määrättyä väriä jossakin vaatteissaan, astuvat pikkuisia askeleita määrätyn määrän verran eteenpäin.

4. Leikkiin voi keksiä vaikka minkälaisia hassuja etenemistapoja, kuten loikkimalla kuin jänis, kiemurtelemalla kuin mato tai jättiläisen askelein.

5. Ensimmäinen johtajan luo päässyt on uusi johtaja ja leikki alkaa alusta.

Puuhakerhossa tapahtuu

Vinkki!

Osa nettiselaimista skaalaa värityskuvat pienemmäksi, kun niitä yrittää tulostaa. Tallenna kuva omalle koneelle ja tulosta esim. Windowsin kuvan katseluohjelmasta, niin kuva on A4-kokoinen.

Aiheet: Avainsanat: ,

Nämäkin saattavat kiinnostaa sinua

Viimeinen pari uunista ulos leikki

Tämän tuttuakin tutumman leikin olin ihan unohtanut, ennenkuin joku siitä mainitsi minulle. Siksi ajattelinkin nostaa klassikon esille tänne! Tätä leikkiä on tullut koulun pihalla leikittyä…

Mansikka-banaani herkku

Onko pakastimesi täynnä mansikoita ja tarvitset uusille marjoille tai muille pakasteille tilaa? Tässä tällainen mansikka-banaani herkku johon pakastemansikat on omiaan. Tätä herkkua ei nyt pidä…

Aurinkoinen kortti

Tämän kortin idean näin jossain joskus aikanaan, mutta en enää millään muista missä se olisi voinut alunperin olla joten suokaa anteeksi ettei lähdettä ole. Tässä…