Kindermuna hevosaskartelu ohje

Meidän porukalla, kun aletaan syödä Kindermunia, jää niitä lelun tms sisältäviä koteloita aina useita. Aloin sitten miettimään mihin askarteluun niitä voisi käyttää. Siitä lähti idea tähän askarteluun. Ja voi kuinka ihanan helppoa hevosaskartelu onkaan! Sopii varmasti jo eskari ikäisille lapsille.

Jos omassa taloudessasi ei pyöri tyhjiä kindermuna koteloita riesaksi asti, kuten meillä voi toki pyytää ystäviä ja tuttuja säästämään niitä.

Tähän askarteluun tarvitaan
Kaksi Kindermunan koteloa/eläin
Wc-paperirullan hylsy
Vähän langanpätkiä
Liimaa
Sakset 
Musta permanent tussi.

1. Avataan Kindermunan kotelot ja laitetaan ne vastakkain, kuten kuvassa alla.

2. Painetaan kotelot kiinni toisiinsa.

3. Litistetään wc-paperirullan hylsy ja leikataan siitä sopivan kokoinen pätkä jaloiksi. Leikattu pätkä leikataan kahtia. Katso kuva alla. Lisäksi leikataan pienet kolmiot korviksi. Liimaa jalat paikoilleen. Anna kuivahtaa.

4. Leikataan langoista sopivia pätkiä, tai käytetään jämälankoja. Laita kunnon liima määrä kohtiin joihin langat tulevat ja painele paikoilleen. Annetaan kuivua.

5. Taivuta korvapaloja hieman alalaidasta ja liimaa korvat paikoilleen. Ja taas pitää hetki malttaa ja antaa kuivua.

6. Lopuksi piirretään sieraimet ja silmät.

Voit tietenkin tehdä muitakin eläimiä tällä samalla hevosaskartelu idealla ja koristella niitä ihan kuinka paljon haluat! Tee vaikka koko tarhallinen hauskoja otuksia!

Puuhakerhossa tapahtuu

Vinkki!

Osa nettiselaimista skaalaa värityskuvat pienemmäksi, kun niitä yrittää tulostaa. Tallenna kuva omalle koneelle ja tulosta esim. Windowsin kuvan katseluohjelmasta, niin kuva on A4-kokoinen.

Aiheet: Avainsanat:

Nämäkin saattavat kiinnostaa sinua

Rosvo ja poliisi leikki

Rosvo ja poliisi on itselleni erittäin tuttu leikki, sillä koulun piha oli kuin luotu siihen. Periaatteessa rosvo ja poliisi -leikki on eräs versio hipasta (tai…

Anopinkieli askartelu nukkekotiin

Anopinkieli on varmaan eräs tutuimmista huonekasveista. Vaan miten olisi anopinkieli askartelu nukkekotiin? Tämä askartelu valmistuu erittäin yksinkertaisista tarvikkeista ja on vielä lisäksi helppo tehdä. Lopputulos…

Helppo paperirusetti sanomalehdestä

Eräänkin kerran piti pikapikaa saada paketti somistettua jollakin, eikä kotoa löytynyt mitään millä saisi homman hoidettua.. . Kotoa kumminkin löytyy yleensä teippiä, sakset ja sanomalehtiä,…